De beste yogascholen in Noord-Holland

 

Ben je op zoek naar een yogaschool die bij je past? Hier vind je een overzicht van yogascholen in Noord-Holland. De yogascholen zijn beoordeelt door echte leden. Zo krijg je een goed beeld van de yogaschool, de docent, prijs/kwaliteit verhouding en meer.

Hieronder vind je een overzicht van alle yogascholen in Noord-Holland.

We are dedicated to making your time at Delight Yoga a delightful one. We create spaces where you can feel safe, relax and be at peace. We love creating an experience that is authentic and meaningful. Welcome.

Place: Amsterdam

Meer informatie

Een plek om tot rust te komen in het centrum van Amsterdam.

Plaats: Amsterdam
Vestiging: Weteringschans

Meer informatie

Voel je veilig, relaxt en ontdek je innerlijke rust in onze studio aan de Nieuwe Achtergracht.

Plaats: Amsterdam
Vestiging: Nieuwe Achtergracht

Meer informatie

Voel je vrij, ontspannen en herladen na een les bij de Clercqstraat studio.

Plaats: Amsterdam
Vestiging: De Clercqstraat
Meer informatie

(Her)ontdek jouw innerlijke rust in deze prachtige studio nabij het Westerpark.

Plaats: Amsterdam
Vestiging: Prinseneiland
Meer informatie

CayaYoga staat voor come as you are yoga, dus kom zoals je bent.Jong of oud, groot of klein , dik of dun, lenig of minder lenig…iedereen kan tenslotte wel een beetje yoga gebruiken in zijn leven, is mijn idee! De achterliggende gedachte is om je hoofd, je hart en je lijf op één lijn te krijgen, d.w.z., meer rust in je hoofd , (zelf)liefde in je hart en meer flexibiliteit in je lijf. De yoga asana’s of oefeningen zijn maar een klein onderdeel van Raja yoga! Wil je een soort van combi van meditatie lessen en mindfulness en lichamelijke oefeningen? Dan is Raja yoga misschien iets voor jou!

Plaats: Julianadorp
Meer informatie

 

 

De Ajna Tempel in Heemskerk is een fijne ruime plek om heerlijk de mat op te stappen. We hebben een breed programma met lessen als Vinyasa flow, Yin yang yoga, Hatha, Mindfulness en Stress release. In onze yogaschool werken we met een drop-inn systeem, wat betekent dat je je niet hoeft aan te melden voor de les. Je kunt gewoon binnen wandelen, veel vrijheid dus! Je kunt ook wisselen tussen de verschillende lessen die er zijn. Geen dag en gemoedstoestand is hetzelfde, dus zo kun je jouw yogales daarop aanpassen. We zien je graag verschijnen voor een gratis proefles! Namaste

Plaats: Heemskerk
Meer informatie