Yoga Vakantie / Weekend

Ontspan – Relax – Geniet

Ben je op zoek naar een yoga vakantie, yoga retraite, detox vakantie of anti-stress / burn-out vakantie? Op deze pagina vind je het aanbod in yoga reizen van gespecialiseerde bedrijven zoals Puur en Kuur, SpaDreams en BookYogaRetreats.com.

 

 


YOGA VAKANTIE

YOGA WEEKEND

DETOX REIZEN

YOGA RETREAT

Yoga Reizen

Bij een yoga reis of yoga vakantie staat yoga en meditatie centraal. Tijdens yoga reizen worden er volop yoga lessen gegeven voor zowel de beginnende als de gevorderde yogi, en yogaoefeningen beoefend, onder begeleiding van yogadocenten en je bevind je op bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Je lichaam en geest zullen zich volledig ontspannen en je stress level zal volledig verdwijnen. Je zult jouw innerlijke rust terug vinden.

Yoga is een filosofie die je leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen. Yoga is het oudste systeem van persoonlijke ontwikkeling in de wereld, en omvat zowel lichaam, geest en ziel. Yoga is er in vele vormen. Enkele populaire yoga vormen zijn: Bikram yoga (verwarmde ruimte van minimaal 40 graden), Hatha Yoga, Poweryoga, Ashtanga Yoga en Vinyasa yoga.

Yoga zorgt ervoor dat je spieren soepeler en leniger wordt, een betere ademhaling krijgt en een groter concentratievermogen ontwikkeld. Het is wetenschappelijk bewezen dat het lichaam flexibeler wordt, een sterk middel is om te ontspannen en het energie level vergroot.

Ben je benieuwd naar het aanbod van yoga reizen en vakanties? Neem dan eens een kijkje bij de volgende aanbieders. Zij zijn gespecialiseerd in yoga vakanties.

Bekijk het aanbod aan Yoga vakanties op:
Yoga Retraite

Geef jezelf een speciaal en mooi cadeau en maak tijd vrij voor jezelf met een yoga retraite. Het is een kans om jezelf opnieuw te verbinden, je te verdiepen in yoga en yogaoefeningen, met gelijk gestemde mensen verbinden en het lichaam, geest en ziel te herstellen. Bij een yoga retreat staan yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen en bezinning centraal. Het doel van de yoga retraite is helemaal tot rust te komen, stil staan bij het leven en een innerlijke reis naar jezelf.

Populaire bestemmingen voor yoga retreats binnen Europa zijn Ibiza, Italië, Portugal en Canarische Eilanden. Buiten Europa zijn dat Sri Lanka, India, Thailand, Nepal en Indonesië.

Ben je benieuwd naar het aanbod van yoga retraites? Neem dan eens een kijkje bij de volgende aanbieders. Zij zijn gespecialiseerd in yoga vakanties.

Bekijk het aanbod aan Yoga Retraites op:
Anti-stress / burn-out

Een anti-stress of burn-out vakantie is ideaal om te ontsnappen uit de drukte, volledige tot rust te komen en grenzen leren stellen. Op een anti-stress of burn-out vakantie staan ontspannende behandelingen, activiteiten als yoga, mediteren, tai chi en wandelen en gezonde voeding centraal. Vaak is er een mogelijkheid om één-op-één coachingsessies in te plannen, die je helpen met jouw stribbelingen. Het doel is de verschijnselen van stress en een burn-out weg te nemen en te zorgen dat deze niet terug komen.

“Veel van onze gasten kampen al maanden of zelfs jaren met burn-outverschijnselen. Ze zeggen herboren van zo’n reis terug te komen”, zegt Marleen van Griensven, wellnessdeskundige en eigenaar van Puurenkuur. Puurenkuur is behalve Nederlands grootste aanbieder van wellnessreizen, ook de enige aanbieder van burn-outreizen of anti-stress vakanties.

Ben je benieuwd naar het aanbod van Anti-stress / Burn-out vakanties? Neem dan eens een kijkje bij de volgende aanbieders. Zij zijn gespecialiseerd in yoga vakanties.

Bekijk het aanbod aan Anti-stress / Burn-out vakanties op:Detox

Een detox vakantie is de perfecte gelegenheid iets voor je gezondheid te doen en tegelijkertijd heerlijk op vakantie te zijn. De detox vakantie vind plaats in prachtige spa hotels en professionele kuuroorden. Bij elke accommodatie zijn ervaren begeleiders aanwezig die je begeleiden tijdens de detox kuur. Gewichtsverlies kan hierbij optreden. De detox vakantie kan gecombineerd worden met yoga en meditatie.

Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel ontgifting of ontslakking genoemd. Detoxen houd in dat je geen vast voedsel eet. Men drinkt dagelijks 8 tot 12 glazen met verschillende sappen op basis van water, fruit en ahornsiroop. Dit zorgt ervoor dat je enkele dagen voor de kuur bent voorbereid en minder gaat eten en drinken.

Ben je benieuwd naar het aanbod van Detox vakanties? Neem dan eens een kijkje bij de volgende aanbieders. Zij zijn gespecialiseerd in yoga vakanties.

Bekijk het aanbod aan Detox vakanties op: